недвижими имоти

Апартамент за продажба в Център
Апартамент за продажба в центъра не е свързан непременно с шумни улици и задръствания. Можете да откриете своето райско кътче във вътрешните улички, които са озеленени и тихи. Както е добре известно, тук определено ще имате проблеми с паркирането.

Имот за продажба в Център
Апартамент в центъра е подходящ за хора без кола, които обичат всичко да им е на една крачка разстояние. Имот за продажба в център двустаен апартамент на близо до княз Александър Дондуков на около Данаил Николаев, близо до Народният театър Иван Вазов Министерски съвет тристаен апартамент за продажба.

Апартамент за продажба в Център

Строителство: ако имате желание да откриете своя апартамент в центъра, трябва да знаете, че тук се намират предимно жилища от така наречената „стара тухла” – кооперации, строени преди и по времето на социализма, както и нови сгради с модерни удобства и архитектура. Тук са древните останки на „Сердика”, най-известните паметници на София, централните хали, Народният театър “Иван Вазов”, Българската народна банка, парламентът, Министерски съвет, ЦУМ и т. н.